Kung Fu Kip
Alle bordjes leeg!
Dat zegt genoeg.
Ik neem dijbeenvlees omdat daar meer vet in zit en dus niet uitdroogt.
Dat zegt genoeg.
Ik neem dijbeenvlees omdat daar meer vet in zit en dus niet uitdroogt.
Kung Fu Kip
350 gr kippen dijvlees
1 cm gember, fijn gehakt
3 knoflook teentjes, fijn gehakt
Zest en sap van 1/2 limoen
Zest en sap van 1/2 limoen
1 el honing
2 el sesamolie
2 el worcestershiresaus
5 el soja saus
1 el gember siroop
Zeezout
Peper
100 ml water
Doe alles in een slowcooker er zet 6 uur op LOW.
Voeg de laatste 15 minuten 2 el maïzena of alles binder toe om de saus een klein beetje te binden.
Ik heb het geserveerd met instant noedels en gemengde groenten.
Reacties
We are a recipe search engine and I would like to invite you to join our site and make your recipes available to many people. If you liked it, you can join through the top blogs on the right of the page.
Please, contact me if you any question :)
Dan gewoon bakken in een pan.