Havermout de luxe
Havermout de luxe
1 persoon
Bereidingstijd:15 min
Bereidingstijd:15 min
1 deel havermout
2 delen melk
1 el chiazaad
1 el lijnzaad
1 el chiazaad
1 el lijnzaad
1 appel
1 el kokosolie
1 tl honing
1 el pruimenjam
1 passievrucht
1 el kokosolie
1 tl honing
1 el pruimenjam
1 passievrucht
snufje zout
Kook de havermout met de chiazaad, lijnzaad en zout.
Schil appel en bak de stukjes in de kokosolie. Voeg als de appel zacht begint te worden en de havermout gaar is, de honing bij de appel en een paar lepels water. Laat even snel inkoken tot een saus.
Schep de havermout in een kom. Verdeel de warme appel met saus er over. Met een lepel pruimenjam en het vruchtvlees van de passievrucht maak je het helemaal af.
Kijk ook een HIER voor nog meer variaties.
Schil appel en bak de stukjes in de kokosolie. Voeg als de appel zacht begint te worden en de havermout gaar is, de honing bij de appel en een paar lepels water. Laat even snel inkoken tot een saus.
Schep de havermout in een kom. Verdeel de warme appel met saus er over. Met een lepel pruimenjam en het vruchtvlees van de passievrucht maak je het helemaal af.
Kijk ook een HIER voor nog meer variaties.
Reacties