Havermout de luxe

 


Havermout de luxe

1 persoon
Bereidingstijd:15 min

1 deel havermout
2 delen melk
1 el chiazaad
1 el lijnzaad
1 appel
1 el kokosolie
1 tl honing
1 el pruimenjam 
1 passievrucht
snufje zout

Kook de havermout met de chiazaad, lijnzaad en zout. 
Schil appel en bak de stukjes in de kokosolie. Voeg als de appel zacht begint te worden en de havermout gaar is, de honing bij de appel en een paar lepels water. Laat even snel inkoken tot een saus.
Schep de havermout in een kom. Verdeel de warme appel met saus er over. Met een lepel pruimenjam en het vruchtvlees van de passievrucht maak je het helemaal af. 

Kijk ook een HIER voor nog meer variaties.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Tagliatelle met wilde spinazie

Khoresh ghormeh sabzi (rundvlees in groene saus van kruiden)

Spaghetti aglio e olio + 3 groenten gerechten

Flammkuchen met spekjes en rode ui

Gemarineerde aubergine met kappertjes en zwarte olijven

Prei met appel en salie

Foe yong hai

Tajine met gemengde groenten en aardappel

Artisjokken

Koreaanse gefrituurde kip