Razend snelle noedels
Iedereen heeft wel eens van die dagen dat de tijd lijkt om te vliegen of een agenda die zo vol zit dat er voor koken weinig ruimte over blijft.
Nou ik heb wel eens van die dagen en op dat soort momenten grijp ik erg graag terug op deze razend snelle noedels die ook nog eens ruim voldoende groenten bevatten.
Ok, misschien wel erg veel verpakkingen voor mijn doen, maar soms moet je ook voor makkelijk gaan.
Bereidingstijd: 15 min
Breng een pan met ruim water aan de kook.
Verwarm de olie in een wok of hapjes pan en bak de gril stukjes krokant. Ik snij ze zelf eerst nog een keer doormidden, dan lijkt het iets meer.
Bak de groenten mee en blus af met de ketjap.
Kook de noedels in een paar minuten beet gaar. Giet af en doe de kruiden en olie er bij die in de verpakking zat. Goed door roeren.
Meng de noedels door de groenten.
Nou ik heb wel eens van die dagen en op dat soort momenten grijp ik erg graag terug op deze razend snelle noedels die ook nog eens ruim voldoende groenten bevatten.
Ok, misschien wel erg veel verpakkingen voor mijn doen, maar soms moet je ook voor makkelijk gaan.
![]() |
Foto:AH |
Razend snelle noedels
4 personenBereidingstijd: 15 min
4 pakjes indo mie
1 pakje Garden Gourmet gril stukjes
800 gr Thaise wok groenten
3 el ketjap asin of soyasaus
2 el ketjap manis
1 pakje Garden Gourmet gril stukjes
800 gr Thaise wok groenten
3 el ketjap asin of soyasaus
2 el ketjap manis
2 el olie
![]() |
Foto:AH |
Verwarm de olie in een wok of hapjes pan en bak de gril stukjes krokant. Ik snij ze zelf eerst nog een keer doormidden, dan lijkt het iets meer.
Bak de groenten mee en blus af met de ketjap.
Kook de noedels in een paar minuten beet gaar. Giet af en doe de kruiden en olie er bij die in de verpakking zat. Goed door roeren.
Meng de noedels door de groenten.
Serveer met kroepoek en evt een gekookt eitje.
Reacties